Profilimi Nasıl Silerim?

Burayı tıklayarak, profilinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz. Profiliniz silindikten sonra tamamen ortadan kalkacaktır ve geri getirilemez. Bir Platin Üye değilseniz, üyeliğiniz kaybolacaktır. Profilinizi silmek yerine, Saklamayı tercih edebilirsiniz; bu durumda profiliniz sizin için mevcut iken, diğerlerine görünmeyecektir.

← Yardım bölümüne Dönüş

feedback