Profilimi Nasıl Silerim?

Profilinizi silmek için, önce profilinizin oturumunu açın ve sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Hesabım seçeneğini tıklayın. Daha sonra, Hesabım sayfasında bulunan Profili Sil sekmesini tıklayın. Profilinizi silmek için, orada verilen talimatları takip edin.

Silindikten sonra, profiliniz tamamen yok olmuş olacaktır ve yeniden geri getirilemez. Eğer Platin Üye iseniz, üyeliğiniz kaybolur. Profilinizi silmek yerine, Saklamayı tercih edebilirsiniz; bu şekilde size görünür olur, ancak diğer üyelere görünmez.

← Yardım bölümüne Dönüş

feedback